20 maart 2022

🏵Wat zijn er weer mooie resultaten geboekt de afgelopen dagen bij de ponyruiters van onze vereniging. 🏵

🥇Marissa Heijser 🥇heeft gewoon gisteren de Dekema wintercompetitie gewonnen. Ze had van 4 wedstrijden de beste resultaten van zowel de pony- als paardenruiters en heeft daarmee de 100 euro prijs gewonnen. Haar debuut in de L1 met Lord is gisteren beloond met 187 en 184,5 punten. Marissa en Lord wat zijn jullie gewoon een super goede combi samen.
🍀🐴🍀 Marissa gefeliciteerd 🥇

🥇Jurre van Dijk 🥇is in Zuidwolde voor het eerst gestart in de L springen. En heeft gelijk laten zien dat het L parcours Jurre en Saffier wel bevalt. Ze zijn gewoon 2 keer 1e geworden. Een goed begin om zo te starten in de klasse L.
🍀🐴🍀Jurre gefeliciteerd! 🥇

Heb jij ook een mooie wedstrijd resultaat behaald of iets beleeft wat je graag wilt laten zien? App dit dat naar tel.nr. 06-22467356 of mail naar: jeugdcommissie@rvenpcsteenwyck.nl