15 maart 2022

🔆Wat hebben onze Ruiters goed gereden tijdens het concours afgelopen zaterdag. 🔆

🔆Leonie Wardenier🔆 heeft 2 mooie foutloze rondes gereden met stijlpunten van 74,5 en 77.
Ze mocht samen met haar pony Amelie een 2e prijs 🥈 in ontvangst nemen. Gefeliciteerd Leonie. 🔵🟡.

🔆Jurre van Dijk 🔆 had een mooi foutloos parcours in zijn eerste ronde gereden. Maar viel net buiten de prijzen omdat zijn stijlpunten net iets lager was als zijn voorgangers. Maar toch een 3e plaats. Jammer genoeg had Jurre in zijn 2e parcours 4 strafpunten en kwam hij op de 5e plaats terecht in zijn groep. 🔵🟡

🔆Demi De Waard 🔆 wou en moest mee doen samen met haar pony Andy. Demi heeft een ontsteking in haar voet, en ze wou heel graag een thuiswedstrijd rijden. De 1e ronde hadden ze samen een communicatie fout bij hindernis 4. Maar gelukkig kon ze wel haar 2e ronde nog een rondje uitrijden, wel met wat strafpunten. Maar ondanks dat Demi respect dat jij mee hebt gedaan want met een pijnlijke voet en niet getraind te hebben heb jij wel karakter getoond. 🔵🟡

🔆Femke Tenveen 🔆 samen met haar pony Vivette hebben super gereden. Ondanks de paar hindernis fouten waren het keurige rondjes. Maar het geeft ook een beladen gevoel want dit was Femke en Vivette hun laatste wedstrijd samen. Vivette is verkocht en gaat eind deze week naar een nieuwe eigenaar. Femke sterkte, want afscheid nemen van jouw top pony is zwaar! Maar ik weet zeker dat jij straks weer een heel lief maatje terug krijgt. 💛🐴💛

🔆Julia de Lange🔆 wou eerst niet mee doen met haar pony Naveron. Want de spanning is vaak hoog tussen hun beide en rond komen is nog nooit gelukt. Toch maar opgegeven omdat het een thuis wedstrijd was. Het ging gewoon super goed! Met weinig verwachtingen gingen ze beide de ring in, en er werd gewoon een hele ronde gereden. En bij de 2e ronde gewoon foutloos en ook nog de 1e prijs! 🥇 Julia gefeliciteerd 🔵🟡.

🔆Dagmar Evers🔆Starte bij de paarden in de B samen met haar paard Zilver. In de 1e ronde reed ze een keurig foutloos parcours met stijlpunten totaal 70,5 en kwamen ze samen op de 4e plaats. Jammer genoeg in het 2e parcours wat hindernis fouten. Maar ze kunnen samen wel terug kijken naar 2 mooie rondes. Dagmar gefeliciteerd 🔵🟡.

Vro Vro bedankt voor het beschikbaar stellen van de foto’s.