9 juli 2023

Grote complimenten voor alle ruiters die dit weekend onder warme omstandigheden wedstrijd gereden hebben. De meeste ruiters Kwamen aan de start in Zwolle waar de kringkampioenschappen dressuur voor paarden en pony ‘s verreden werd.
🐎Julia de Lange heeft heel goed gereden, 189 en 185 punten kreeg ze van de jury ‘s voor haar prief. Ze reed in de klasse L1. Ze eindigde keurig in de middenmoot.
🐎Renate Kouwenhoven kwam aan de start in de klasse L2 met Meonia OMHG. Ze behaalden een dikke winstpunt…. voor de eerste keer L2 super gedaan 💪 Ze mogen helaas niet door naar de regionale kampioenschappen maar Renate was erg blij met de fijne proef die ze gereden hebben.
🐎 Judith Gritter reed met Vrimousse in de klasse M1 een keurige 60%.
🐎Marissa Heijser startte bij de pony’s s klasse L1 cat D/ E. Ze behaalden 190 en 191,5 voor haar proef en eindigden keurig in de middenmoot.
🐎Sara Jeukens reed ook mee met haar pony Twinkel bij de Kringkampioenschappen in Zwolle in de klasse B cat A/B
Zij reed hier voor twee jury’s 204,5 en 192,5 punten bij elkaar. Goed voor een percentage van 66,167. Hiermee behaalde zij een derde prijs én werd zij afgevaardigd naar de Overijsselse Kampioenschappen in Bentelo op 22 juli aanstaande. We wensen je heel veel succes met de voorbereidingen 💪🎉🏆
Super gedaan allemaal!!!!

Rhodé Gorte deed met Fjury mee aan officiële TWE wedstrijd. Ze starte in de B1. Eerst een dressuur proef en daarna een Trail parcours op stijl. Ze reed met hem naar een mooie tweede plaats!!!
Ella Gorte reed met Casper ook mee in de B1. Ze werd vierde met Casper en had ook mooie prijs. Ze vonden het vooral super leuk om te doen.❤️