Steviger in het zadel: Interactieve lezing met Top Expert Benedict Koopmans


Ben je op zoek naar manieren om zowel jezelf als je paard of de combinatie die je begeleidt naar een hoger niveau te tillen? Wil je meer zelfverzekerdheid, focus en succes behalen in de sport? Of verlang je naar meer plezier en ontspanning tijdens het rijden met je paard? Mis dan deze unieke lezing niet.

Op vrijdagavond 22 maart organiseert Rijvereniging en Ponyclub Steenwyck een interactieve lezing met Benedict Koopmans, een vooraanstaande sportpsycholoog en ruiter. Deze avond draait om het ontrafelen van de geheimen achter mentale kracht en prestatieverbetering, zowel voor jou als voor je paard.

Benedict zal niet alleen theoretische inzichten delen, maar ook praktische begeleiding bieden door middel van live coaching van twee ruiters en hun paarden. Het is een zeldzame kans om direct de tips van een expert in de praktijk te zien toegepast.

Details van de Avond:

Datum: 22 maart
Inloop: Vanaf 19.00 uur met koffie/thee
Lezing: Begint om 19.30 uur, gevolgd door twee ruiters in de baan.
Pauze: Korte pauze met drankjes voor eigen rekening.
Locatie: Pasmanmanege Steenwijkerwold
Kosten: Leden van rv en pc Steenwyck: €5, Niet-leden: €7.50

 

Naast deze lezing biedt Benedict in samenwerking met de rijvereniging ook individuele begeleidingssessies op 13 april en 15 juni aan. Dit is een unieke kans voor persoonlijke coaching, aangepast aan jullie specifieke behoeften. Meer informatie hierover wordt tijdens de avond verstrekt.

Voor wie is deze Lezing en training geschikt?

Of je nu een topsporter bent, een recreatieve ruiter, of betrokken bij elke tak van de paardensport, deze lezing is geschikt voor jou. Deze lezing ook zeker een aanrader voor ouders, instructeurs, coaches, jeugdruiters of andere geïnteresseerden, iedereen is dan ook van harte welkom.

Er dient vooraf te worden aangemeld omdat we beperkt aantal plekken hebben, wees er dus snel bij. Voor meer informatie en aanmelding, neem contact op met Lydia ter Schure via 06-10788074.

Mis deze kans niet om jezelf en je paard naar een hoger niveau te tillen en je te laten inspireren door een expert op het gebied van sportpsychologie en ruiterprestaties. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende avond!