27 februari 2022

 

Het was weer een geweldige week met veel mooi prestaties binnen onze vereniging. Na een Stormachtige week, dit weekend dan eindelijk de zon! ☀️
 
** Sara Jeukens heeft woensdag een Bixie wedstrijd in Genemuiden gehad. Ze reed met haar driejarige pony Heuvelrug Heddwyntot twee keer toe 80 van de 84 punten bij elkaar. Goed voor een zesde plaats ( van de 22 starts). Het was hun tweede wedstrijd. ❤️🤍💙Sara wat doen jullie het samen toch goed, knap hoor!
 
** Zaterdag was het dan zover, Jurre van Dijk mocht starten bij de Overijsselse Kampioenschappen, waar hij in een deelnemersveld van 51 ruiters gewoon 12e is geworden van Overijssel in de B. springen.💪 Jurre en Saffier Gefeliciteerd! Echt super goed! Vooral omdat jullie nog niet eens zolang samen rijden. ❤️🤍💙
 
**Zaterdag in Sonnega mochten Geeske en haar paard Silvano voor de 2e keer starten in de L2. Met een keurige scoren van 183 e 178,5 mocht Geeske Haar eerste winstpunt noteren. Ondanks dat ze een keer verkeerd reed in de proef kijkt ze tevreden terug samen met Sil. 🍀🐴🍀
 
** Ook mocht Nasiem met haar paard Jahan Dar hun kunstjes laten zien in Sonnega. Ook Nasiem startte dit keer voor de 2e keer in de L1. Haar eerste proef hadden samen veel spanning, maar haar tweede proef heeft alles weer goed gemaakt. Nasiem keerde met 167,5 en 188 punten terug naar haar huis, en een mooie winstpunt kan bijgeschreven worden. 🍀🐴🍀
 
**Judith Gritter en Vrimousse heeft in Sonnega ook super gescoord en ging naar huis met 2 winstpunten. 183,5 en 182 punten. Judith kijkt terug naar een mooie score. En met 2 winstpunten erbij gaat ze als een trein. 🍀🐴🍀
 
**Zaterdag Gorredijk en Zondag in Sonnega heeft Marissa Heijser Samen met haar pony Lord knappe prestaties behaald. In Gorredijk ging ze gewoon met een mooie jury commentaar met de 1e en 2e prijs naar huis. Zondagochtend in Sonnega ging ze gewoon door met scoren. Met een 1e prijs en 3e prijs in de B. dressuur en met een score van 206,5 en 197 punten kunnen de winstpuntenregen bijgeschreven worden. Marissa Gefeliciteerd! Super gedaan! ❤️🤍💙
 
** Zondagochtend heeft Leonie Wardenier ook super gescoord. Met haar pony Amelie heeft ze de 3e prijs 199 punten, en 1e prijs 207 punten, behaald. Super om te zien dat RV en PC Steenwyck bovenaan op de scorelijst stonden. Leonie en Marissa wij zijn trots op jullie. En ga zo door. Ook Leonie Gefeliciteerd met jouw behaalde prijzen. ❤️🤍💙
 
** Julia mocht starten in Sonnega in de middag in de Klasse L. Ondanks dat ze mooie nette proeven reed, werd ze laag beoordeeld. Met een scoren van 173 en 163 punten ging ze ontevreden over de punten naar huis. Deze week even hard trainen en op naar volgende in week in Zwolle. Hopelijk gaat het dan beter. 🍀🐴🍀
 
**Alec Gorte kon deze week niet starten in de dressuur met zijn pony. Maar daarentegen heeft hij een leuke X-treme Trail clinic gehad in het gelderse Empe. Samen met zijn andere pony Casper heeft hij voor de 2e keer een leerzame dag gehad. Onder begeleiding van een instructeur heeft hij lekker buiten een leerzame traildag gehad. Super gedaan Alec.🍀🐴🍀
 
**Vorige week is Astrid de Wit samen met haar mooie fries Jolanda in Vinkega in de baan geweest. 1e proef 181,5 en bij de 2e proef 170,5 pnt. daarbij was wat spanning doordat de wind tegen de deur lawaai maakte. Maar ondanks de storm is Astrid tevreden naar huis gegaan.🍀🐴🍀
 
Iedereen Gefeliciteerd met de behaalde prestaties. 🏆🥇🥈🥉