13 februari 2022


Het afgelopen weekend en vorige week is er weer fanatiek gereden bij de ponyruiters van onze vereniging. ๐Ÿฅˆ๐Ÿฅˆ๐Ÿ…๐Ÿ†

**Jurre van Dijk ๐Ÿด heeft samen met zijn knappe pony Saffier in de B een mooie 3e plaats behaald bij deย kringkampioenschappen springen, en mag door naar Denekamp om te strijden voor het Regio Kampioenschap.

**Marissa Heijser ๐Ÿด met haar pony Lord heeft de 6e plaats behaald bij de Kringkampioenschappen. Het is al superknap,ย want Lord wordt dit jaar 6 en is echt superbraaf. Ze reden een hele nette mooie proef, met een paar kleine foutjes.

**Demi de waard ๐Ÿด heeft met Andy in de L2 192.5 en 177 punten behaald. Met een flinke fout werd ze flink gestraft in de punten. Ondanks dat is ze wel trots op haar pony Andy.

**Manon Meijerink ๐Ÿด is met haar mooie pony Sundance Kringkampioen geworden in de L1-C. ๐Ÿ†๐Ÿด Manon knap gedaan en keurig gereden!

**Femke ten Veen ๐Ÿด is met Vivette Kringkampioen geworden in de Z1. ๐Ÿ†๐Ÿด
Femke is erg trots op haar pony. Al het trainen de afgelopen weken werd dit weekend beloond.

**Bij de Kringkampioenschappen ๐Ÿ… L2 paarden dit weekend heeft Judith Gritter ๐Ÿด een mooie score gehaald met haar paard Vrimousse. Met 183 en 170 punten samen dus 58,833 procent. ๐Ÿ˜ƒ dit was goed voor een 8e plaats in een sterk deelnemersveld. ๐Ÿ’ช๐Ÿผย Goed gedaan Judith. ๐Ÿ€๐Ÿด๐Ÿ€

Iedereen gefeliciteerd! ๐Ÿพ
En voor de ruiters die door zijn, succes bij de Regio Kampioenschappen. ๐Ÿ€๐Ÿด๐Ÿ€

ย