11 en 12 juni 2022

🌟🌟Hoe leuk en super is dat, …en hoe trots zijn wij als vereniging op Lenthe en Sara. 🌟🌟

Beide dames zijn door naar de Overijsselse Kampioenschappen. 👍🏼🎉🎉🎉
Deze twee talentvolle Bixie ruitertjes zijn beide gewoon kampioen geworden in hun klasse dressuur. Lenthe in de B1 en Sara in de A. 🏆🏆 Lenthe is ook nog kampioen geworden in A springen. 🏆💪🏼 Sara had helaas een weigering bij het springen, maar wel mooie punten voor stijl. 16 Juli mogen beide dames hun talent laten zien in Bentelo. Wij wensen Lenthe en Sara heel veel succes 16 juli! 🍀🍀

Gisteren kwamen Demi, Julia en Esther in de dressuur uit in Frederiksoord bij de altijd leuke gezellige outdoor wedstrijd van RV Generaal van de Bosch.

✨✨Demi✨✨ deed mee met HC proefjes, omdat ze 27 wp. heeft, en ze nog uit moet komen voor de kringkampioenschappen in de L2. Maar goed dat ze HC reed want ze scoorde mooie punten. 193 en 187,5 terwijl de beste scoren die dag 169 was. Ze stak dus met kop en schouders uit bij haar tegenstanders. Dus een mooie generale repetitie voor de kringkampioenschappen. Top gereden Demi, het was mooi om jou te zien rijden.

✨✨Julia✨✨ kwam voor de 2e keer uit met Freek. Er was veel spanning vooral wanneer je inrijd op zand en dan ineens de proef op gras moest rijden. Freek vond het maar niets! En Julia wou graag dat eerst een kikker 🐸 werd gered die op de hoefslag sprong 😂 voordat ze begon met de proef. Maar ondanks de spanning is nu wel de 1e winstpunt binnen. 189 en 177 punten en dik tevreden met de resultaat. En vooral als je weet dat ze nog maar 6 week een setje zijn.

✨✨Esther✨✨kwam uit met Anouk fan Starking in de M1. Ze moesten nog 1 winstpunt hebben om samen door te stromen naar de M2. en dat is hun gelukt met een scores van 177 en 182 punten. Dus nu samen opweg naar de M2.

Alle drie gefeliciteerd 🍀🐴I

Vandaag kwam ✨Sophie ✨uit in de B dressuur in Ruinerwold. Samen met haar paard Lady Mariska behaalde ze een prachtige resultaat van 202,5 punten. En daarmee plaatste Sophie zich op een mooie 3e plaats in een sterke deelnemersveld. Sophie gefeliciteerd super gereden.