28 juni 2022

Het was weer een leuke weekend met scores binnen onze vereniging.

💠💠Demi de Waard heeft mooie scores behaald op de Kringkampioenschappen in de L2. 183 en 189,5 punten en deze punten telden mee voor de kampioenschappen. Uiteindelijk is ze 5e geworden en helaas is ze niet door. In haar 2e proef scoorde ze 201,5 en werd ze 1e. Maar er komen nu 2 nieuwe uitdagingen voor Demi. de 1e is dat ze met Andy gaat starten in de M. en de 2e uitdaging is haar nieuwe Paard Lesli. Demi heel veel succes!

💠💠Lois Winters is met haar pony Bart naar Luttelgeest geweest. Daar heeft ze 2 dressuur proeven gereden in de Bixie klasse AA. De 1e proef won ze de 2e prijs met 80 punten en de 2e proef was ze wederom 2e met 78 punten. Lois en Bart gefeliciteerd dat hebben jullie super gedaan! Dat beloofd wat in de toekomst.

💠💠Janine Zielman is met J’adore voor het eerst op wedstrijd geweest. de 1e proef was er veel spanning, de 2e proef hebben ze samen een mooie winstpunt gescoord. Ondanks de spanning hebben ze fijn gereden en een mooi eerste begin gemaakt voor de toekomst samen.

💠💠 Nasiem Farid Mojtahedi heeft samen met Ceasar even laten zien dat ze echt M1 waardig zijn. met 182 en 194 punten en een 3e en 4e plaats mag je ook best trots zijn.

💠💠 Geeske van Beers is na een kleine wedstrijdpauze weer een keertje op pad geweest met Silvano. En deze pauze heeft gewerkt want met een onverdienstelijk score van 190 en 187.5 punten in L1  was dat goed voor de 4e plaats.

💠💠 Sophie van de Grootevheen heeft dit weekend met Lady Mariska in De Blesse gereden.
Ze heeft in de B. dressuur in de 1e proef 188 punten gescoord en is daarmee 2e geworden, en in de 2e proef 186,5 punten een 5e plaats. Ook hier weer mooie scores. Gefeliciteerd.