12 maart 2022

Jurre van Dijk heeft gewoon een 7e en 10e plek gescoord in een sterk deelnemersveld van 33 ruiters in Balkbrug. Jurre wat ga jij goed! πŸ’ͺ🏼Dat beloofd dit weekend vast een succes te worden bij onze eigen springwedstrijd morgen. Veel Succes. πŸ€πŸ΄πŸ€.

Elize Kootstra heeft echt super gereden. Ze heeft gewoon de 1e prijs πŸ₯‡ en 2e πŸ₯ˆ plek behaald in de L1. in Vinkega. En het was een tijd terug dat ze samen met haar paard een wedstrijd heeft gereden. Elize dat smaakt vast naar meer! Gefeliciteerd met jouw resultaat. πŸ‘πŸΌ

Geeske V Beers heeft volgens haar lekker gereden met haar verharende pluis-paard Silvano🀣. Ondanks dat hij lekker liep, vielen de punten tegen. 180,5 en 179 punten. Maar gelukkig wel 1 winstpunt rijker in de L2. Nu veel borstelen Geeske, en weg met die winterhaar. πŸ΄πŸ˜‚.

Nasiem Farid Mojtahedi is samen met haar paard Jahan Dar naar huis gegaan met 2 winstpunten. 180 en 186.5. In de L1. Ga zo door Nasiem. Weer 2 punten erbij het gaat zo best lekker in de L1. πŸ€πŸ΄πŸ€

Β